Workshop Vachtvilten
In een dag maak je een woonaccesoire

Bij De Viltmannen kun je in een dag je eigen kleed, plaid of deken vilten. Direct uit de vacht. Stoer, natuurlijk, ambachtelijk en zonder dierenleed. De schapen die de vachten hebben geleverd, staan nu aan de wol van volgend jaar te werken. Tijdens de workshop geef je een eigen touch aan het werkstuk zodat je naar huis gaat met een uniek product.

De workshop wordt geleid door Clara Froger, ontwerper, kunstenaar, kleurenspecialist en bij De Viltmannen verantwoordelijk voor techniek en design. Haar ervaring maakt dat enthousiaste deelnemers in een dag een prachtig en persoonlijk werkstuk kunnen maken.

De workshops organiseren we in onze werkplaats aan de Schoterbosstraat 6C in de Agniesebuurt in Rotterdam-Noord.Om half tien uur is er koffie, thee en ene korte uitleg. Vervolgens zoeken we de vachten uit en gaan we aan de slag. Na de lunch werken we tot half zes.

Data Vachtvilt Workshops

Zaterdag 13 Februari
(bijna vol)
Zaterdag 05 Maart
Zaterdag 26 Maart
(op locatie bij Rinnegom Landschapsbeheer in de Schaapskooi in Bergen NH)
Zaterdag 02 April
Zaterdag 23 April
Zaterdag 21 Mei
Zaterdag 04 juni
Zaterdag 18 juni
Zaterdag 23 Juli
Zaterdag 17 September
Zaterdag 22 oktober
Zaterdag 19 November

groepsfoto vachtvilten

Een dag vachtvilten kost 110 Euro inclusief begeleiding, eten en drinken en benodigde materialen. Vachten en de gekaarde wol rekenen we
apart af omdat ze heel verschillend in prijs, grootte en kwaliteit zijn.

Vul het formulier rechts in voor meer info. Direct aanmelden kan natuurlijk ook. De data op deze pagina zijn onder voorbehoud. Een besloten workshop organiseren we voor minstens zes deelnemers.


Meedoen

Versturen

© 2015 De Viltmannen

Delen